TGE Foundation

Cookstoves opgehaald

0

Doel op te halen

250

Half Cookstove pakket

Maak samen met iemand anders een hele familie blij door eenmalig €25,- te doneren. Dan zorgen wij ervoor dat die familie één Cookstove en voor 2 maanden briketten ontvangt.

Totaal: € -

Help The Green Elephant

Stichting The Green Elephant is al jarenlang verbonden met Oeganda. In Kampala zijn wij actief om vrouwen voor te lichten en te laten overschakelen naar een gezonde, veilige kookmethode. Koken op een efficiënte kookstoof met milieuvriendelijke briketten of pellets. Ook jij kunt daarbij helpen! Zorg dat gezond, veilig en milieuvriendelijk koken mogelijk wordt voor vele vrouwen in Kampala.

Belastingvoordeel als donateur

Bent u een donateur en wilt u belastingaangifte doen? The Green Elephant Foundation is een ANBI-instelling. Donateurs van ANBI’s mogen hun giften onder voorwaarden aftrekken van hun belastbaar inkomen en genieten dus ook belastingvoordeel. Ook erfrechtelijke verkrijgingen zijn vrijgesteld van erfbelasting. Klik voor meer informatie over belastingaangifte als donateur op: Voorwaarden voor het aftrekken van gewone giften – belastingdienst. Wilt u uitgebreider informatie over een ANBI-instelling? Bezoek dan de website van ANBI.